Tuinaanleg

Tuinaanleg

Jouw tuin is een verlengstuk van jouw woning, een plek waar je kunt ontspannen, genieten en mooie herinneringen kunt maken. Het aanleggen van zo’n persoonlijke oase vereist expertise, passie en aandacht voor detail. Bij Hoveniersbedrijf De Veen bieden we dit allemaal en meer.

Tuinaanleg, jouw droomtuin binnen handbereik

Elke droomtuin begint met een idee. Of je nu droomt van een rustgevende zen-tuin, een kleurrijke bloementovertuin of een functionele gezinstuin, wij brengen jouw visie tot leven. Onze experts werken nauw met je samen, luisteren naar jouw wensen en transformeren deze naar een tastbaar ontwerp.

Jarenlange ervaring in tuinaanleg

Met jarenlange ervaring hebben wij talloze tuinen getransformeerd. Onze projecten spreken voor zich, met een verscheidenheid aan projecten die elk unieke uitdagingen en innovatieve oplossingen tonen. Deze ervaring stelt ons in staat om elk project met vertrouwen en deskundigheid te benaderen.

Tuin laten aanleggen met lange levensduur

Duurzaamheid is een kernprincipe in onze aanpak. Door gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen en vooruitstrevende technieken zorgen we voor tuinen die de tand des tijds doorstaan. We houden rekening met aspecten zoals lichtinval, grondsoort en afwatering, zodat jouw tuin gezond blijft en minimale onderhoudsinterventies vereist.

Onze projecten

Daktuin ROC van Twente Almelo