Boomverzorging

Boomverzorging

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle aspecten van boomverzorging, of het nu gaat om begeleidingssnoei, het verwijderen van complete bomen, of zelfs het weghalen van boomwortels onder de grond. Geen boom is voor ons te hoog, en we hebben diverse methoden om veilig toegang te krijgen, of het nu via klimtechnieken is of met behulp van een hoogwerker.

Bomen snoeien

Snoeien is essentieel voor de gezondheid en vorm van jouw bomen. Door regelmatig te snoeien, blijft de vorm van de bomen behouden en worden potentiële problemen voor hun omgeving voorkomen. Of je nu gevaarlijke takken wilt verwijderen of jonge bomen wilt vormen, wij zorgen voor de juiste aanpak.

Bomen toppen

Toppen is een specifieke snoeimethode gericht op het behoud van de vorm van de boom, zowel in hoogte als in breedte. Of je nu de hoogte van een boom wilt verminderen of zijn uitbreiding wilt beperken, wij hebben de expertise om dit op een veilige en effectieve manier te doen.

Boom onderhoud

Boomonderhoud gaat verder dan alleen snoeien. Van het bestrijden van boomziektes tot het grondig inspecteren van de gezondheid van de boom, ons team zorgt voor een complete aanpak om ervoor te zorgen dat jouw bomen het hele jaar door in perfecte staat blijven.

Onze projecten

Daktuin ROC van Twente Almelo