Bestrating

Bestrating

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle soorten bestratingen, van sierlijke paadjes en gezellige terrassen tot duurzame opritten en functionele bedrijfsterreinen. We nemen het grondwerk graag voor onze rekening en kunnen indien nodig de oude bestrating deskundig verwijderen. Vervolgens leggen we de bestrating met precisie aan en zorgen voor een nette afwerking, eventueel met onkruidvrije voegen. Het beste van alles is dat we alle benodigde machines in eigen beheer hebben.

Bestrating eindeloze mogelijkheden

Wanneer je denkt aan bestrating, hoe zie je dat dan voor je? Bestrating kan variëren van eenvoudig en functioneel tot luxueus en esthetisch. Bij Hoveniersbedrijf De Veen hebben we ervaring met het gehele spectrum. Droom je van een terras met natuursteen dat glinstert in de zon, of een stevig pad van betontegels dat de verschillende delen van je tuin met elkaar verbindt? Wij maken het mogelijk. Daarnaast houden we altijd rekening met de functionaliteit. Waterafvoer, duurzaamheid en onderhoud zijn aspecten die wij nooit over het hoofd zien. We beginnen met een uitgebreid gesprek waarin jouw wensen en onze ideeën samenkomen.

Sierbestrating

Sierbestrating is de kroon op het werk van elke tuin. Het voegt een extra dimensie toe, een stukje kunst en vakmanschap dat jouw buitenruimte uniek maakt. Denk aan prachtig aangelegde paden van klinkers, terrassen van natuursteen of zelfs mozaïeken.

De keuze van materialen is essentieel. Kwaliteit staat voorop, want een goede sierbestrating moet niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. Er is keuze van gebakken klinkers en natuursteen tot moderne keramische tegels. Elk materiaal heeft zijn eigen charme en voordelen, en wij adviseren je graag over de beste keuze voor jouw situatie.

Onze projecten

Daktuin ROC van Twente Almelo